Zamek Międzylesie
Restauracja

Restauracja

Najsmaczniej witamy w barokowej restauracji Zamku Międzylesie

Tu tradycja idzie pod rękę z nowoczesnością, a po piętach depczą im szlacheckie obyczaje i staropolskie przepisy.

Z nieskrywaną dumą prezentujemy nasze nowe menu. Takich smaków, połączeń i receptur nie
znajdziecie nigdzie indziej. O dopracowane kompozycje, unikalne połączenia, finezyjne
odwzorowanie staropolskich smaków i wspaniałe doznania naszych gości dba szef kuchni Krzysztof Ustupski, wraz z gronem znakomitych kucharzy.

Lokalna dziczyzna

zapewnia niezrównane walory smakowe i nieporównywalne z żadnym mięsem
aromaty. Lokalne sery, a zwłaszcza długodojrzewający, szlachetny ser Bursztyn o niezwykłym,
wielowymiarowym smaku wynosi nasze specjały na wyżyny doskonałości. Owoce książąt kłodzkich,
słodko-winne gruszki księżnej Marianny Orańskiej, aromatyczne śliwki o korzennym smaku
hrabiego Althana i soczyste jabłka księcia Albrechta, pozwalają zbliżać się do doskonałości
staropolskich receptur.

Menu Zamek zielony poprawiona_page-0001
Menu Zamek zielony poprawiona_page-0002